divendres, 30 de gener del 2015

SEGLE XXI: EXPLOSIÓ DE LES XARXES SOCIALS

Malgrat que moltes de les xarxes i els motors de cerca de dades més coneguts i utilitzats avui dia a nivell mundial varen ser creats a finals del segle XX (dècada dels 90), no ha estat fins l’arribada del nou mil·lenni que aquestes s’han convertit en autèntic fenòmens de masses: Google, Facebook, Twitter, Youtube o Instagram formen part de les nostres vides quotidianes fent-nos el dia a dia més accessible a nivell de comunicació i entreteniment.

La tecnologia sembla no tenir sostre i no sabem què ens depararà el futur més proper, però sí que podem esperar-ne d’ell més tecnologia que ens farà la vida més còmoda, pràctica i accessible.

Si el segle XVIII va viure una revolució política (francesa) i el segle XIX una d’industrial (britànica) ara som partícips d’una revolució digital i tecnològica sense precedents i som protagonistes vivint-la en primera persona. Si bé a nivell europeu, els francesos necessitaren una guillotina per canviar el seu futur i els britànics una màquina de vapor, nosaltres canviarem el nostre a ritme de tuït o de post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada